Овој месец ќе ни биде засекогаш запаметен по помагањето на оние на кои им е најпотребно ❤️
Им благодариме на вработените од пензиските друштва и на сите волонтери кои се приклучија на волонтерската акција „Помогни на пензионер денес затоа што тебе утре ќе ти треба помош“!
Водете грижа за себе и саканите, бидете безбедни и не заборавајте да им излезете во пресрет на оние на кои им е неопходна вашата помош.