Агенција за супервизија на капитално
финансирано пензиско осигурување

„Помогни на пензионер денес затоа што тебе утре ќе ти треба помош“!

Овој месец ќе ни биде засекогаш запаметен по помагањето на оние на кои им е најпотребно ❤️
Им благодариме на вработените од пензиските друштва и на сите волонтери кои се приклучија на волонтерската акција „Помогни на пензионер денес затоа што тебе утре ќе ти треба помош“!
Водете грижа за себе и саканите, бидете безбедни и не заборавајте да им излезете во пресрет на оние на кои им е неопходна вашата помош.

Skip to content