Agjencia për mbikëqyrje të
financimit kapital të sigurimit pensional

Ndihmo një pensionist sot sepse nesër ti do të kesh nevojë për ndihmë

Ky muaj do jetë i paharrueshëm për ne për ndihmën që kemi ofruar personave që e kanë patur të domosdoshëm suportin tonë.

Falënderojmë punonjësit e Shoqëritë e pensioneve dhe të gjithë vullnetarët që u bashkuan në aksionin vullnetar  “Ndihmo një pensionist sot sepse nesër ti do të kesh nevojë për ndihmë”!

Kujdesuni për veten dhe për të dashurit tuaj, qëndroni të sigurt e mos harroni ti ofroni gadishmërine tuaj personave që kanë nevojë për ndihem tuaj.

Skip to content