Агенција за супервизија на капитално
финансирано пензиско осигурување

Календар на испити

септември 2022

MO
TU
WE
TH
FR
SA
SU
29
30
31
1
2
3
4
5

Теоретски дел

6
7
8
9
10
11
12

Практичен дел

13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
Skip to content