Agjencia për mbikëqyrje të
financimit kapital të sigurimit pensional

Materiale edukative

“Pyetjet më shpesh të parashtruara të shtyllës II dhe III të sistemit pensional”

brosura-najcesto-postavuvani-prasanja_alb-final

Shkarko broshurën

“Nëse e ke herët për pension, nuk e ke herët për penzija.mk”

broshura-mapas-digital_alb-

Shkarko broshurën

Skip to content